Emberi munkahely a robotok világában

Vállalatunk sikere az innováción és a fejlődésen alapul, melyet kollégáinkkal közösen értünk el az elmúlt évtizedben. A műszaki megoldások mögött álló munkaerő legalább annyira fontos, mint maga a produktum, amit létrehozunk. Sződi telephelyünkre valamint Budapest, IV. kerületi K+F és oktatási központunkba folyamatosan keresünk frissdiplomás, illetve már tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező, agilis és kreatív műszaki mérnöki, informatikai és gazdasági végzettségű munkatársakat.

---

Aktuális nyitott pozícióink 

Backend-fejlesztő

A munkavégzés helye

Budapest

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

angol, magyar


C++ fejlesztőt keresünk budapesi K+F és oktatóközpontunkba ipari robotokhoz (KUKA, Fanuc, Universal Robots) kapcsolódó kreatív feladatokra, önálló munkavégzésre. Ha unod a beskatulyázottságot, ha egy hardver limitáltságában a kihívást látod, és szívesen fiatalos közösségben, küldd el nekünk önéletrajzod!

 


---
Robotprogramozó kollégát keresünkRobotprogramozó kollégát keresünk

Robotprogramozó

A munkavégzés helye

Sződ

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

angol és/vagy német, magyar


Ha eddig azt gondoltad, hogy a robotprogramozó egy kocka, aki csendben elücsörög egy teach pendant mellett, akkor nem bennünket láttál lelki szemeid előtt. A mi robotprogramozóink az ország, sőt, a régió különböző pontjaira teleportáló Supermanek, akik életet lehelnek ipari robotjainkba és robotcelláinkba! Sőt, általában beleszólnak még a gépkonstrukciók kifejlesztésébe is… az emiatt a tervezés felé esetlegesen bekövetkező csoportdinamikai változásokért pedig saját maguk felelnek… Nyugi, nálunk elég sok a csapatépítő is…

 


---
Senior PLC-programozói álláslehetőség a Robot-X-nél

Senior PLC-programozó

A munkavégzés helye

Sződ

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

angol (társalgási szint) és magyar


Programozó csapatunk bővítésére, nemzetközi és nagyvállalati partnereink projektjeihez keressük tapasztalt, gyakorlott és megbízható új kollégánkat, akinek a Siemens és az Omron PLC-k programozása már a vérében van, és aki a Senior PLC-programozói pozícióban szívesen részt vállalna robotcellák, célgépek kifejlesztésében és programozásában az ország vezető ipari automatizálási vállalatánál.

 


---
Junior PLC-programozót keresünkJunior PLC-programozót keresünk

Junior PLC-programozó

A munkavégzés helye

Sződ

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

nem igényel nyelvtudást


"Programozót keresünk 100 év tapasztalattal..." - ha már unod az ilyen típusú álláshirdetéseket, és olyan munkahelyet keresel, ahol kevesebb gyakorlattal, de jó elméleti tudással és óriási ambícióval rendelkező PLC-programozót is keresnek, akkor az X-nél jó helyen jársz! Nyitott, szakmailag is támogató programozó csapatunkba keresünk junior kollégát. Jelentkezz hozzánk, ha szívesen belelátnál jónéhány Magyarországon működő multinacionális nagyvállalat működésébe úgy, hogy közben egy barátságos középvállalatnál dolgozol!

 


---
---

CNC maró gépkezelő

A munkavégzés helye

Sződ

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

magyar


Ebben a pozícióban a feladatod nem csupán a zöld gomb nyomogatása és az anyag cserélgetése lesz. Olyan szakembert keresünk, aki a forgácsoló gépek kezelésén túl azok beállításában és programozásában is gyakorlattal rendelkezik. Nagyrészt egyedi vagy kisszériás alkatrészek marási munkáit kell végezni, ezért unatkozni biztosan nem fogsz. Mivel projektrendszerben dolgozunk, fontos, hogy feladataidat önállóan is hatékonyan tudd szervezni. Cserébe egy pörgős, fiatalos csapatot, inspiráló munkahelyi légkört, szakmai fejlődési lehetőséget és versenyképes jövedelmet nyújtunk.

 

Projektvezetőt keresünkProjektvezetőt keresünk

Projektvezető

A munkavégzés helye

Sződ. Illetve mindenhol.

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

angol és német, magyar


Projektvezetőink a cég legtürelmesebb, legprecízebb, és egyben legcéltudatosabb emberei, akik szó szerint mindenhez értenek a műszaki területen. Életük felét projektmegbeszéléseken és az ügyfeleinknél töltik, amihez nem meglepő módon sokat utaznak, sokszor külföldre is. Felelősségük és tapasztalatuk óriási, de munkájukat összetartó csapatban, és egy roppant kedves és csinos projektasszisztens támogatásával végzik. Ha jól beszéled az angol nyelvet (és akár még a németet is), és látod jövőbeni éned egy inspiratív, dinamikusan fejlődő automatizálási vállalat projektvezetőjeként, kattints a részletekért! 
 

Webalkalmazás-fejlesztőt keresünkWebalkalmazás-fejlesztőt keresünk

Webalkalmazás-fejlesztő

A munkavégzés helye

Budapest, IV. ker.

Munkába állás kezdete

Azonnal

Szükséges nyelvtudás

angol, magyar


A kód neve: Express és MongoDB. És Vue.js, CSS valamint JavaScript és Git. Linux jöhet? A feladat: ipari szoftverek felhasználói felületének tervezése, fejlesztése, illetve működő rendszerek üzemeltetése, továbbfejlesztése.

 

---