Ipari robotok

Cégünk rengeteg alkalmazási területet és iparágat lefedő robotcellákat tervez és gyárt Magyarországon és a világ bármelyik országába egyaránt.

Ipari robot fámipari felhasználásaIpari robot fémipari felhasználása
Fémipari gyártósort kiszolgáló ipari robot telepítést megelőzően
 

---

A robotcelláinkba szerelt ipari robotkarokat a legkülönfélébb feladatokra alkalmazzuk, ezért alkalmazásspecifikus kialakítások széles skáláját és maximális rugalmasságot kínálunk megrendelőink számára. Legyen szó egészen pár dkg-os alkatrésztől a több mint 2 tonnás alkatrészekig, -40 ºC-ostól a +1200 ºC-ig, az egyszerűtől a nagy bonyolultságú alkatrészekig, mi kiválasztjuk a feladatra legmegfelelőbb ipari robotkarokat, hogy azokat perifériákkal ellátva, felszerelve, gyors, pontos, költséghatékony és könnyen kezelhető robotcellákat építsünk Önnek.
 

Ipari robot malomipari felhasználásaIpari robot malomipari felhasználása
Ipari robotkar malomipari felhasználása
 

Az ipari robotkarokat termelékenység és precizitás jellemzi. Ipari robotkarok üzemeltetésén gondolkodik?  Legyen szó nagy, közepes vagy kis vállalatról, mielőtt beruház, segítünk Önnek végiggondolni, hogy vannak-e olyan gyártási folyamatai, amelyeket ipari robot segítségével gyorsítani, optimalizálni tudunk. Érdeklődjön kollégáinknál, akár egy ingyenes felméréssel kapcsolatosan, engedje, hogy kiválaszthassuk Önnek és vállalatának a feladathoz a legmegfelelőbb robotkarokat, robotalkalmazásokat. Így kollégái hasznosabb és bonyolultabb munkát is végezhetnek, míg a robot például új munkadarabokat helyez a gépeibe.
 

---