Híreink

A régió vezető ipari automatizálási vállalataként a Robot-X nem csupán egy egyszerű termelő vállalat. Kövesse figyelemmel legfőbb híreinket itt, vagy közösségi média felületeinken!

 Újraindul gyakorlati robotprogramozó képzésünk
Június 22-ével újra elindulnak a magánszemélyek számára is nyitott, gyakorlati robotprogramozó tréningek budapesti Oktatóközpontunkban.
Áramszünet miatt jún. 8-án zárva tartunk
Áramszolgáltatónk karbantartási munkálatokat végez sződi telephelyünk térségében, emiatt egynapos részleges leállást tartunk 06.08-án.
COVID-arcpajzs adomány a váci kórháznak
A Robot-X Gyártás részlegén készült, 3D nyomtatott teljes arcot takaró plexi pajzsokat adományoztunk a váci Jávorszky Kórház számára.
Robotprogramozó oktatások - Neked valók? (webinárium)
Május 7-én 17:30-tól élő bejelentkezésen várunk minden leendő robotprogramozót, aki kíváncsi, tényleg neki való-e ez a szakma, s megéri-e belevágnia egy tanfolyamba!
Áramszünet: ápr. 14-én részleges, egynapos leállás a Robot-X-nél
Áramszolgáltatónk teljes áramszünettel járó hálózati karbantartási munkálatokat végez április 14-én, amely sződi telehelyünket, illetve e-mail szerverünket is érinti.
Koronavírus intézkedések
Belépési rend telephelyeinkre, nyitvatartásunk, elérhetőségeink, és halasztott tréningek - a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel bevezetett átmeneti intézkedéseink röviden.
Robotos kovácsgép-kiszolgáló sor a Rábánál
A projekt komplexitása és a beruházás mértéke alapján a kovácsipar területén Magyarországon egyedülálló fejlesztés valósult meg.
Jön! Államilag elismert robotprogramozó képzések
Államilag engedélyezett robotkezelő és -programozó képzést indítunk 2020-ban a Manhattan Akadémiával együttműködve.
KUKA robotkezelő és -programozó tréning novemberben
Október 28-ig lehet jelentkezni novemberi KUKA tanfolyamainkra! Megújult tematika, moduláris képzés cégeknek és magánszemélyeknek is.
Sikerrel zárult a Robotos palettázás szakmai nap
Az Automatizálási Napok sorozat nyitó rendezvényén vendégeink olyan vállalatok képviselői voltak, ahol a palettázás automatizálása a közeljövő konkrét kihívása.
Automatizálási Napok szakmai rendezvénysorozatot indítunk
A rendezvények célja: használható, gyakorlati tudást adni egy-egy adott robotos alkalmazásról, egy-egy tematikus napba sűrítve. Start: 19/06/04 PALETTÁZÁS
Fanuc robotkezelő és -programozó képzések májusban
Cégek és magánszemélyek számára egyaránt elérhető, moduláris robotkezelői és -programozói tanfolyamokat indítunk FANUC típusú robotokra.
KUKA - Robot-X szakmai látogatás
2019. februárjában a Robot-X sződi telephelyén közös szakmai látogatást szerveztünk a KUKA fejlesztői és a Robot-X tervező, szimulációs és programozó szakemberei számára.
KUKA, FANUC és UR robotkezelői és -programozói tréningek indulnak!
Oktatási moduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön akár kezdő szintről is rövid idő alatt haladó robotkezelővé vagy -programozóvá válhat.
Universal Robots szeminárium 2019-ben is!
A magyar piacon hiánypótló eseményt a jövő évben is folytatjuk: 2019. február 27-én újra Universal Robots szeminárium! Regisztráljon időben!
Pályaorientációs programok a Robot-X támogatásával
Kiemelt fontosságúnak tartjuk a modern vállalatok és az oktatás együttműködését, a fiatalok átfogó tájékoztatását, az új technológiák megismertetését.
Novemberben újra teltházas a Universal Robots gyakorlati szeminárium
2018. november 27-én újra gyakorlati kobot szeminárium: a gyakorlatban is bemutatjuk a teljes piacvezető kollaboratív palettát!
Kobot szeminárium és gyakorlati workshop Budapesten!
Csatlakozzon egynapos szemináriumunkhoz 2018. október 25-én, ahol mindent megmutatunk az Universal Robots kollaboratív robotjairól!
FANUC haladó programozói tréning
2018. augusztus 27-30. között FANUC haladó robotprogramozói képzést szervezünk robotkezelői és alap programozói tanfolyamot végzett szakemberek számára.
A Robot-X nyári közösségi rendezvénye: X-nap 2018
Társadalmi szerepvállalás, jókedv, sport, csapatmunka, versenyek és színes programok a Robot-X-esek zártkörű összekovácsoló rendezvényén Sződön.
Az Ön belépőjegye az Ipar Napjai 2018 kiállításra
Látogasson el standunkra (208D) és tegye fel kérdéseit az ipari automatizálással kapcsolatban a Hungexpón május 15-18. közt!
KUKA Automation Days a Robot-X szakmai támogatásával
A robotalapú automatizálásra fókuszált a KUKA áprilisi rendezvénysorozata: trendek, tapasztalatok, jól bevált megoldások - a legfontosabb tudnivalók egy napba sűrítve.
Gyakornoki program 2018
A robotoké a jövő. És a robotprogramozóké! PLC- és robotprogramozói gyakornoki programot indítunk.
Digitális Témahét: bemutatjuk Robot_UR-at!
Testközelbe vittük a jövőt: a kőbányai Keresztury Dezső Általános Iskolában kisdiákok programozták óriási lelkesedéssel UR kollaboratív robotunkat!
Robot-X K+F és oktatóközpont Budapesten
2018 márciusában megnyitottuk Budapest, IV. kerületi kutatás-fejlesztési és képzési központunkat.