Híreink

A régió vezető ipari automatizálási vállalataként a Robot-X nem csupán egy egyszerű termelő vállalat. Kövesse figyelemmel legfőbb híreinket itt, vagy közösségi média felületeinken!

 KUKA robotkezelő és -programozó tréning novemberben
Október 28-ig lehet jelentkezni novemberi KUKA tanfolyamainkra! Megújult tematika, moduláris képzés cégeknek és magánszemélyeknek is.
Sikerrel zárult a Robotos palettázás szakmai nap
Az Automatizálási Napok sorozat nyitó rendezvényén vendégeink olyan vállalatok képviselői voltak, ahol a palettázás automatizálása a közeljövő konkrét kihívása.
Automatizálási Napok szakmai rendezvénysorozatot indítunk
A rendezvények célja: használható, gyakorlati tudást adni egy-egy adott robotos alkalmazásról, egy-egy tematikus napba sűrítve. Start: 19/06/04 PALETTÁZÁS
Fanuc robotkezelő és -programozó képzések májusban
Cégek és magánszemélyek számára egyaránt elérhető, moduláris robotkezelői és -programozói tanfolyamokat indítunk FANUC típusú robotokra.
KUKA - Robot-X szakmai látogatás
2019. februárjában a Robot-X sződi telephelyén közös szakmai látogatást szerveztünk a KUKA fejlesztői és a Robot-X tervező, szimulációs és programozó szakemberei számára.
KUKA, FANUC és UR robotkezelői és -programozói tréningek indulnak!
Oktatási moduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön akár kezdő szintről is rövid idő alatt haladó robotkezelővé vagy -programozóvá válhat.
Universal Robots szeminárium 2019-ben is!
A magyar piacon hiánypótló eseményt a jövő évben is folytatjuk: 2019. február 27-én újra Universal Robots szeminárium! Regisztráljon időben!
Pályaorientációs programok a Robot-X támogatásával
Kiemelt fontosságúnak tartjuk a modern vállalatok és az oktatás együttműködését, a fiatalok átfogó tájékoztatását, az új technológiák megismertetését.
Novemberben újra teltházas a Universal Robots gyakorlati szeminárium
2018. november 27-én újra gyakorlati kobot szeminárium: a gyakorlatban is bemutatjuk a teljes piacvezető kollaboratív palettát!
Kobot szeminárium és gyakorlati workshop Budapesten!
Csatlakozzon egynapos szemináriumunkhoz 2018. október 25-én, ahol mindent megmutatunk az Universal Robots kollaboratív robotjairól!
FANUC haladó programozói tréning
2018. augusztus 27-30. között FANUC haladó robotprogramozói képzést szervezünk robotkezelői és alap programozói tanfolyamot végzett szakemberek számára.
A Robot-X nyári közösségi rendezvénye: X-nap 2018
Társadalmi szerepvállalás, jókedv, sport, csapatmunka, versenyek és színes programok a Robot-X-esek zártkörű összekovácsoló rendezvényén Sződön.
Az Ön belépőjegye az Ipar Napjai 2018 kiállításra
Látogasson el standunkra (208D) és tegye fel kérdéseit az ipari automatizálással kapcsolatban a Hungexpón május 15-18. közt!
KUKA Automation Days a Robot-X szakmai támogatásával
A robotalapú automatizálásra fókuszált a KUKA áprilisi rendezvénysorozata: trendek, tapasztalatok, jól bevált megoldások - a legfontosabb tudnivalók egy napba sűrítve.
Gyakornoki program 2018
A robotoké a jövő. És a robotprogramozóké! PLC- és robotprogramozói gyakornoki programot indítunk.
Digitális Témahét: bemutatjuk Robot_UR-at!
Testközelbe vittük a jövőt: a kőbányai Keresztury Dezső Általános Iskolában kisdiákok programozták óriási lelkesedéssel UR kollaboratív robotunkat!
Robot-X K+F és oktatóközpont Budapesten
2018 márciusában megnyitottuk Budapest, IV. kerületi kutatás-fejlesztési és képzési központunkat.