Universal Robots szeminárium, 2018. november

Novemberben is teltházas az Universal Robots gyakorlati szeminárium

Tisztelt Érdeklődő! November 27-i UR-szemináriumunkra az összes hely elfogyott, ezért erre az alkalomra le kellett zárnunk a regisztrációt. A következő tréninget 2019. februárban tervezzük megtartani az Aquaworld Resort Budapest konferenciaközpontjában, ahol vendégeink az UR kobotok mellett most is megismerhetik a legkorszerűbb kollaboratív perifériákat. Biztosítsa helyét időben: a februári rendezvényre már él az előzetes regisztráció!
 

Az Universal Robots és a Robot-X egynapos, gyakorlati szemináriumán mindent megmutatunk az Universal Robots kollaboratív robotjairól, az új e-Seriesről, illetve az UR+ perifériaplatformról is, többek között az OnRobot és az EasyRobotics legújabb fejlesztéseiről.

Szakembereink nemcsak bemutatják, de a helyszínen meg is tanítják Önnek, hogyan tud saját kezűleg beüzemelni egy kobotot kevesebb mint 2 óra alatt. Emellett személyre szabott gyakorlati tanácsokkal is segítenek abban, hogy hogyan teheti az Ön saját vállalkozását is versenyképesebbé és költséghatékonyabbá a robotizáció. Regisztráljon időben, a résztvevők száma korlátozott!

A szemináriumra elsősorban kis- és középvállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnököket, termelési vezetőket, automatizálásért felelős szakembereket várunk. A kollaboratív robotok gyártásában piacvezető Universal Robots, illetve a független rendszerintegrátor Robot-X célja, hogy érthető, gyakorlati képzést nyújtson a kollaboratív robotok témakörében. Ismerkedjen meg testközelből napjaink legnépszerűbb kobotjaival, tegye fel kérdéseit tapasztalt automatizálási szakembereknek - nézzük meg együtt, hogyan segítheti az Ön vállalkozását is a jövő munkaerője!


PROGRAM


  • 9:45-12:00 Alapszeminárium (az UR kobotok műszaki jellemzői, funkciói, perifériák, felhasználási területek, rendszerbe integrálás, megtérülés, megfogók, moduláris adagolórendszerek)
  • 12:00-13:00 Ebéd
  • 13:00-15:30 Gyakorlati szeminárium (az UR kobotok programozása, új feladatok felvétele és személyes konzultációk)

A szeminárium nyelve magyar és angol.

Időpont: 2019. február (pontos dátum hamarosan)
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpont, 1044 Budapest, Íves út 16.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a szabad helyek rendelkezésre állásáig lehet! A pontos dátumról minden előregisztrált résztvevőt e-mailben értesítünk. 

Tájékoztatjuk, hogy az előregisztráció és a regisztráció során emailben megadott személyes adatait (név, pozíció, cég, email cím, telefonszám) az email elküldésével megadott hozzájárulása alapján a Robot-X mint adatkezelő kapcsolattartás céljából kezeli.
 
ELŐREGISZTRÁCIÓ