Novemberben újra Universal Robots gyakorlati szeminárium

Az első Robot-X UR-szemináriumra rekordidő alatt elfogyott az összes hely, ezért már akkor megígértük: novemberben megismételjük a rendezvényt. A második tréninget november 27-én, kedden tartjuk az Aquaworld Resort Budapest konferenciaközpontjában, ahol vendégeink az UR kobotok mellett most is megismerhetik a legkorszerűbb kollaboratív perifériákat. A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
 

Az Universal Robots és a Robot-X egynapos, gyakorlati szemináriumán mindent megmutatunk az Universal Robots kollaboratív robotjairól, az új e-Seriesről, illetve az UR+ perifériaplatformról is, többek között az OnRobot és az EasyRobotics legújabb fejlesztéseiről.

Szakembereink nemcsak bemutatják, de a helyszínen meg is tanítják Önnek, hogyan tud saját kezűleg beüzemelni egy kobotot kevesebb mint 2 óra alatt. Emellett személyre szabott gyakorlati tanácsokkal is segítenek abban, hogy hogyan teheti az Ön saját vállalkozását is versenyképesebbé és költséghatékonyabbá a robotizáció. Regisztráljon időben a 2018. november 27-i rendezvényre, a résztvevők száma korlátozott!

A szemináriumra elsősorban kis- és középvállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnököket, termelési vezetőket, automatizálásért felelős szakembereket várunk. A kollaboratív robotok gyártásában piacvezető Universal Robots, illetve a független rendszerintegrátor Robot-X célja, hogy érthető, gyakorlati képzést nyújtson a kollaboratív robotok témakörében. Ismerkedjen meg testközelből napjaink legnépszerűbb kobotjaival, tegye fel kérdéseit tapasztalt automatizálási szakembereknek - nézzük meg együtt, hogyan segítheti az Ön vállalkozását is a jövő munkaerője!


PROGRAM


  • 9:45-12:00 Alapszeminárium (az UR kobotok műszaki jellemzői, funkciói, perifériák, felhasználási területek, rendszerbe integrálás, megtérülés, megfogók, moduláris adagolórendszerek)
  • 12:00-13:00 Ebéd
  • 13:00-15:30 Gyakorlati szeminárium (az UR kobotok programozása, új feladatok felvétele és személyes konzultációk)

A szeminárium nyelve magyar és angol.

Időpont: 2018. november 27. 9:45 - 15:30
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpont, 1044 Budapest, Íves út 16.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a szabad helyek rendelkezésre állásáig, de legkésőbb november 23-ig lehet!
REGISZTRÁCIÓ