Robotos palettázás A-Z, a Robot-X Automatizálási Napok nyitó rendezvénye

A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatot azért hívtuk életre, hogy egy-egy adott robotos alkalmazásra épülő, átfogó tudást adjunk a vállalatok automatizálásért felelős szakembereinek, és szakmai támogatást nyújtsunk az első lépésektől kezdve a megvalósítás utolsó eleméig, míg a teljes kép össze nem áll. 
 

Robotos palettázás szakmai napRobotos palettázás szakmai nap
Egy nap a robotos palettázó és pakoló alkalmazások minden felmerülő kérdéséről,
a KUKA Hungária szakmai támogatásával
 
A sorozat nyitó rendezvényének témája a ROBOTOS PALETTÁZÁS ÉS PAKOLÁS, szakmai partnere a KUKA Hungária.


Kiket várunk a rendezvényre?


Várjuk minden olyan termelő/gyártó vállalat, vállalkozás automatizálásért felelős szakembereinek jelentkezését, akik használható, gyakorlati tudást szeretnének szerezni a témában, hogy közelebb kerüljenek projektjeik konkrét megvalósításához. Szívesen látunk olyan érdeklődőket, akik valamilyen konkrét igényre keresnek választ - fotókkal, rajzokkal, mintákkal érkező vendégeink számára helyszíni konzultációt is biztosítunk.


Mire számíthat a nap során?


Végigvezetjük Önt a palettázási folyamatok automatizálásának alapvető lépésein; sorra vesszük, milyen elemekből épül fel egy palettázó robotcella; tippeket adunk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni adott környezeti igények esetén, s emellett természetesen számos hazai és nemzetközi példát, esettanulmányt mutatunk változatos iparágakból.


Ízelítő a programból: 

  • Mikor érdemes palettázó robotkart alkalmazni?
  • Hogyan faragjunk le értékes másodperceket a ciklusidőből?
  • Az elszigetelt termelőegységek hogyan alakíthatók együttműködő hálózattá?
  • Bemutató: KUKA ipari és kollaboratív robotkarok működés közben
 
IDŐPONT: 2019. június 4., kedd, 09:30 - 17:00
HELYSZÍN: Aquaworld Resort**** superior (Budapest)

A rendezvény nyelve magyar.
A rendezvényen a részvétel cégenként maximum 2 fő számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvétel díja a 3. résztvevőtől 30.000 Ft + áfa/fő. A férőhelyek száma korlátozott, részvételi szándékát kérjük, időben jelezze!
A rendezvénnyel kapcsolatban felmerült esetleges kérdéseit a +36 70 623 2472 telefonszámon vagy a kis.nikolett@robot-x.hu email címen várjuk.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, hogy a rendezvényre az összes szabad hely elfogyott, és a jelentkezést lezártuk! 

 

A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatról


Ma Magyarországon sem tankönyv, sem intézményi oktatás nem létezik, ami segítséget nyújtana a termelő vállalatok számára az automatizálási projektek konkrét megvalósításában. Rendezvénysorozatunkkal ezt a hiányt szeretnénk pótolni, és valós, használható tudást adni a robottechnológiába beruházó cégeknek.
A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatot azért hívtuk életre, hogy egy-egy adott robotos alkalmazásra épülő, átfogó tudást adjunk a termelő vállalatok automatizálásért felelős szakembereinek, és szakmai támogatást nyújtsunk az első lépésektől kezdve a megvalósítás utolsó eleméig, míg a teljes kép össze nem áll.
---