Neked való a robotprogramozás? (webinárium)

 
Május 7-én 17:30-tól élőben jelentkeztünk, hogy rendet tegyünk, választ adjunk, és segítsünk eldönteni: NEKED VALÓ A ROBOTPROGRAMOZÁS VILÁGA?

 
Szakmabéli vagy, és tudásod szeretnéd mélyíteni? Laikusként szeretnél közelebb kerülni a robotprogramozáshoz? Esetleg karrierváltáson gondolkodsz? Akkor hadd segítsünk!
 
Mindegy, hogy rendelkezel-e már tapasztalatal, és programoztál-e már robotot! A május 7-én élőben tartott webináriumon segíteni szándékoztunk abban,   
- hogy bepillantást nyerj a robotprogramozó szakma világába, 
- hogy lásd, milyen nálunk egy oktatás
- milyen az oktató,
- milyen robotokkal dolgozunk, 
- és milyen ez a közeg, tényleg neked való-e, és megéri-e belevágnod egy robotprogramozó tanfolyamba! 

Ha esetleg lemaradtál az élő webináriumról, látogass el most virtuálisan az Oktatóközpontunkba, és hallgasd meg, kinek valók a robotkezelő és robotprogramozó tréningek, mire készüljön az, aki robotokkal akar foglalkozni, és milyen tudásszinteken, konkrétan hogyan zajlik az oktatás! Nézz meg egy gyakorlati példát a programozásra, mozgass meg velünk egy KUKA és egy FANUC robotot is, és kóstolj bele az elméletbe is!

A webináriumot felvételről itt tudod megnézni: 
---
Tarts velünk online!

---


A webináriummal hasznos, és releváns, választást megkönnyítő információkat szeretnénk mindenkinek biztosítani még a májusban a Manhattan Akadémiával közösen indított, államilag elismert tanfolyamok előtt. 

A soron következő tréningeket a járványügyi helyzetre tekintettel májusban két részre bontva szervezzük meg:
1. az első etapban az eméleti tananyagot online oktatás keretében biztosítjuk, 
2. a második szakaszban pedig pótoljuk a gyakorlati tréninget, amint a korlátozások megszüntetését követően lehetőség nyílik a hallgatók Oktatóközpontunkban való személyes megjelenésére. 
A tanfolyam az online leadott elméleti, és a személyes részvételt igénylő gyakorlati képzésrésszel együttes elvégzésével nyújt majd államilag elismert robotprogramozói oklevelet. 

Következő, kedvezményes díjú képzéseink az alábbi időpontokban indulnak: 
 
Ha a képzésekkel kapcsolatban bármi kérdésed felmerül kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az oktatas@robot-x.hu címen e-mailben! 
  
---