ABB oktatással bővül robotprogramozói tréningkínálatunk

Az elmúlt időszakban tapasztalt egyre növekvő igény hívta életre Oktatóközpontunk új tréningjét az ABB robotkarok oktatásáról és programozásáról.

A Robot-X Oktatóközpontja már évek óta kínál kezdő és haladú szintű robotprogramozó képzéseket a leggyakoribb robottípusokra: KUKA, FANUC és UR robotokra. Mint rendszerintegrátor, a Robot-X azonban természetesen hosszú ideje ABB robotok rendszerbe építésével is foglalkozik. Ma Magyarországon a robotizált termelőüzemek számottevő hányadában alkalmaznak ABB robotkarokat, így teljesen adekvát az igény, hogy tréningkínálatunkat ABB robotkezelői és robotporgramozói tanfolyamokkal is bővítsük. 
 
A 2021 januárjában debütáló tanfolyam során a hallgatók megismerhetik az ABB robotok alapszintű programozását, mozgáspályák létrehozását és módosítását, valamint a ki-és bemenetek programszintű kezelését. Az oktatás során a résztvevők betekintést nyernek a programozási nyelv alapjaiba is. A kurzus vizsgával zárul. 

Többi tanfolyamunkhoz hasonlóan az ABB tréningek is mind céges partnereink, mind magánszemélyek számára elérhetők lesznek. A mennyiben Ön érteklődik ezen kurzusok iránt, kérjük, küldjön nekünk egy rövid üzenetet az oktatas@robot-x.hu címre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Már foglalhatók a jövő évi első KUKA, FANUC és UR tréningek, céges részvétel esetén e-mailben (oktatas@robot-x.hu), magánszemélyek számára pedig az alábbi linkeken keresztül beküldött regisztrációval. Az időpontok: 
 
 


ABB robotprogramozói tréningek indilnak 2021-től a Robot-X OktatóközpontjábanABB robotprogramozói tréningek indulnak 2021-től a Robot-X Oktatóközpontjában
ABB robotprogramozói tréning 2021-től 
---