Gyártás, megmunkálás

A Robot-X Gyártás divíziója elejétől végéig lefedi a gyártás komplex folyamatát, a vágástól és forgácsolástól a lakatos munkákon át a felületkezelésig. A részleg a finommechanikai alkatrészektől a soktonnás vázszerkezetekig vállalja egyedi konstrukciók kivitelezését gyors határidővel, kiváló minőségben.


A Robot-X Gyártás részlegén 2006 óta készítjük elsősorban robotcellák és célgépek, de emellett sok más eszköz alkatrészeit is. Tapasztalatunkat és gépparkunk kapacitását hosszabb ideje már bérgyártás formájában is kamatoztatjuk, és önálló (nem csak a Robot-X ipari automatizálási projektjeihez kapcsolódó) igényeket, megkereséseket is kiszolgálunk. 

Divíziónk fő profilja a gyártás teljes folyamatát lefedi. A járműipartól kezdve az elektronikai iparon át az élelmiszeriparig szinte valamennyi szektor számára végzünk gyártási, megmunkálási feladatokat. Jellemzően egyedi alkatrészek gyártásával foglalkozunk, de igény szerint sorozatgyártási kapacitást is tudunk biztosítani ügyfeleink számára. 
 

TEVÉKENYSÉGEINK

Forgácsolás:
- marás
- esztergálás
- szikraforgácsolás
- köszörülés

Lakatos munkák: 
- acélszerkezetek összeállítása
- lemezmegmunkálás
- hegesztés
- élhajlítás
- vízsugaras vágás

Felületkezelés:
- porszórás
 

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI?

Legfőbb partnereink a jó minőségben elvégzett munka mellett a kiváló ügyfélkommunikációnknak köszönhetően is visszatérnek hozzánk, hiszen az ajánlatkérések alkalmával gyakran világítunk rá tervezést és gyártást érintő optimalizálási lehetőségekre. Olyan javaslatokat teszünk ügyfeleink számára, amelyek megtérülnek nekik. Ügyfeleink általában maximum 2 munkanapon belül kidolgozott árajánlatot kapnak. Műszaki egyeztetés céljából az ajánlatkérés beérkezése után szinte azonnal felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. 

Megrendeléseket az egész országból tudunk fogadni, az elkészült alkatrészeket saját futárszolgálatunk szállítja ügyfeleink telephelyére. 
 

--- 
Gyártás, megmunkálás, forgácsolás, CNC, vízsugaras vágás, felületkezelésGyártás, megmunkálás, forgácsolás, CNC, vízsugaras vágás, felületkezelés
CNC megmunkálás a Robot-X Gyártásánál
 

---
 

GÉPPARKUNK 

  • 4 db háromtengelyes Fanuc és NCT CNC-megmunkáló központ (1300 x 600 mm asztalméretig)
  • 2 db egyetemes eszterga
  • 1 db ellenorsós, szálanyagadagolós CNC-eszterga (2 m hosszméretig, 500 mm átmérőig)
  • palást- és síkköszörűk
  • 1 db egyetemes marógép
  • 1 db vízvágó (2000 x 3000 mm munkatartománnyal)
  • 4 db hegesztőgép (AVI és fogyóelektródás hegesztők)
  • 1 db hidraulikus élhajlítógép (80 t-ig)
  • 1 db lemezolló (2 m-ig)

Gépeink lehetővé teszik változatos méretű, különféle alapanyagok (alumínium, rozsdamentes acél, műanyag [ESD is], márvány, gránit, stb.) megmunkálását. 


KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Egyedi gyártási ajánlatért forduljon bizalommal kollégáinkhoz a gyartas@robot-x.hu címen! 
 
 
---
Robot-X GYÁRTÁS

---