WAMEWO 

Kutatás-fejlesztés divíziónk az ipar 4.0 / Smart Factory szoftveres megoldásaiba a WAMEWO révén kapcsolódik be. A WAMEWO egy online SCADA rendszer, amivel bárhonnan biztonságosan, valós időben elérheti gyártása termelési és diagnosztikai adatait, s ezzel segíthet Önnek robotizált rendszereinek gazdaságosabb üzemeltetésében és a termelés optimalizálásában.


A WAMEWO IoT platform: bárhonnan biztonságosan elérhető, valós idejű, értelmezett termelési és diagnosztikai adatokat nyújt 
 

---
A WAMEWO (Watch Me Working) online SCADA rendszer válasz az ipar 4.0-s termelőipar kiber-fizikai éhségére: a különböző vezérlésekkel (például ipari robot, PLC) működő gyártógépek valós idejű, távoli monitorozását és historikus adatokon alapuló diagnosztikáját nyújtja non-invazív szoftvertechnológiai megoldások révén. A gyűjtött adatok átkódolása és értelmezése után a gyár legszélesebb felhasználói spektrumát kielégítő funkcionalitást kínál: hasznos információkat a gyártástól, karbantartástól egészen a felsővezetői szint számára. Mindezt egyetlen kulcsrakész, moduláris rendszer jóvoltából, ami flexibilisen alakítható és bővíthető bárki igényére.
 
A WAMEWO olyan termelővállalatok számára nyújt kézenfekvő megoldást, amelyek már elérték robotizált gyártási kapacitásuk fejlesztésének "klasszikus" (humán) határát, és a jövőben adatelemzéssel szeretnének feljebb lépni a hatékonyságfejlesztésben. Néhány példa a teljesség igénye nélkül, miben segíthet Önnek a WaMeWo a gyakorlatban: 

  • műszak közbeni teljesítményelemzés
  • selejttermék-típusok kategorizálása a gyártási hibák kiküszöbölésére
  • túláram-érzékelés és hiba-előrejelzés robotkarokon
  • azonnali értesítés leállás esetén, állásidő-analízissel

A WAMEWO kompatibilis a leggyakoribb robot- és PLC-vezérlőkkel (KUKA, Fanuc, Universal Robots, Omron, Siemens, Mitsubishi Electric).

 

Miért érdemes a Wamewo-t választani? 


 

MEGOLDÁS A-Z-IG

 
Komplett megvalósítás, egykapus kiszolgálás az ajánlati fázistól az utólagos terméktámogatásig, minden szükséges hardveri és szoftveres feltétel kialakításával az egyes rétegek között, a gyorsaság, stabilitás és biztonság jegyében.
 

MULTI-ESZKÖZ PLATFORM

 
Adatgyűjtés és -továbbítás több ipari vezérlésgyártó eszközéről (főként robot, PLC), ezáltal a gyártósor beszállítóinak változatosságától függetlenül, egyetlen alkalmazáson keresztül felügyelhető a termelés minden mozzanata.
 

GYÁRTÓSORI ISMERET

 
A „gépközeli” szemlélet és tudásbázis csapatunk erőssége, így egy integráció felmérése során képesek vagyunk a gyártógép működését értelmezni, kigyűjtött adatait korrelálni, ami kulcsfontosságú a hasznos információk előállításához.
 
 

TECHNIKAI TÁMOGATÁS

 
Rendszertelepítést megelőzően felmérjük az egyes gépvezérlések gyártmányát, szériáját, értelmezzük futó programjainak felépítését. Üzembe helyezést követően bármikor kérhetőtávoli szakértői felügyelet, ill. az adatok alapján azonnali hibafeltárás és - elhárítás.
 
 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

 
Klienseinken keresztül a vezérlő(k) memóriaterületét valós időben, direkten elérve továbbítunk információt, így a meglévő vezérléseket nem kell külön szenzorokkal, átjárókkal kiegészíteni, így időt, pénzt és energiát spórolunk meg.
 
 

SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

 
A WAMEWO nem „dobozos szoftver”: moduljai gyáranként és felhasználónként változó elvárásoknak felelhetnek meg. Számos funkció további fejlesztés nélkül is, a végfelhasználó által konfigurálható a webalkalmazáson keresztül.
 
 

KÖLTSÉGHATÉKONY HARDVERI FELTÉTELEK

 
Nagyobb erőforrásigényű számításokat alapesetben központi szervereken végzünk, az egyszerűbb feladatokat azonban kis teljesítményű számítógépekre optimalizáltuk, így az alapfunkciók eléréséhez elegendő alacsony bekerülési költségű adatgyűjtő klienst alkalmazni.
 
 

HORIZONTÁLIS ÉS VERTIKÁLIS BŐVÍTHETŐSÉG

 
A WAMEWO könnyedén összekapcsolható a gyár más, meglévő rendszereivel, valamint hatékony funkciókat kínál az operátoroktól a felsővezetésig, hiszen különböző csoportokba szervezhetjük gépeinket és szegmentálhatjuk a létrejövő információkat.
 


Bővebb információ a www.wamewo.com oldalon illetve az info@wamewo.com címen.