Adagolástechnika webcast


2019-ben hívtuk életre az Automatizálási Napok rendezvénysorozatunkat. Akkor a palettázás automatizálásával foglalkoztunk részletesen, eseményünket pedig már akkor is sok izgalmas témával terveztük folytatni. 2020 aztán némileg felülírta ezen elképzeléseinket: a személyes rendezvényekről le kellett mondjunk, de a koncepciót újragondoltuk, és az Automatizálási Napok-at idén is folytatjuk - immáron online!

Tudjuk, hogy bárki, aki ma Magyarországon a gyártószektorban dolgozik, hatalmas időprésben él. Ezért senkit nem szeretnénk fix időpontban - pl. egy webináron - képernyő elé rángatni. Helyette úgy határoztunk, összeállítunk egy bármikor hozzáférhető videogyűjteményt, amiben - akárcsak egy konferencia előadásain és fórumain - kollégáink, szakmai partnereink, ügyfeleink tapasztalatait, kihívásait és megoldásait mutatjuk be ADAGOLÁSTECHNIKA témakörben. 


HOGYAN MŰKÖDIK?
Az erről az oldalról elérhető videós tartalmaink a nap 24 órájában elérhetőek, és a tartalmakat folyamatosan bővítjük (iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesítést küldünk, ha új tartalom kerül fel!). Válogasson előadásaink, beszélgetéseink közül, vigye magával a letölthető hanganyagokat autóba/utazáshoz, majd kérdezze kollégáinkat az adott témákban az epizódok aloldalán megadott elérhetőségeiken bármikor! 

Csak görgessen lejjebb, kattintson az Önt érdeklő kártyára, és a felugró ablakban igényeljen hozzáférést a videókhoz! A regisztráció teljesen ingyenes. Ha Ön már korábban regisztrált, e-mailben megküldött jelszavával később is bármikor beléphet a felületre!

Hasznos időtöltést kívánunk! 

 

A tanuló algoritmusok jövője
Hogyan változtatja meg az AI a robottechnológiát?
Dr. Galambos Péter az ÓE Robottechnikai Központjában látott bennünket vendégül, hogy a 3D bin picking alkalmazások helyzetéről és fejlődési lehetőségéről beszélgessünk.
Adadolástechnika FAQ
A leggyakoribb kérdések adagolástechnika témában
A beruházások mekkora hányadát teszi ki, miért fontos rendszerben gondolkodni, melyek az melyek az új iparágak ezen a területen, és mi csúszhat el egy egyszerű ablakpucoláson?
Gripper Revolution
The latest grippers and vision systems
COMING SOON!
Adadolástechnika FAQ
A leggyakoribb kérdések adagolástechnika témában
A beruházások mekkora hányadát teszi ki, miért fontos rendszerben gondolkodni az adagolástechnikát illetően (is), melyek az
Üdv a Robot-X-nél!
Tegyen egy virtuális sétát Lőrincz Gergellyel sződi telephelyünkön!
15 éves történetünk jelentős részében cégünk Sződön, 3500 m2 gyártóterületet felölelő telephelyén működött - működik ma is. Amíg élőben nincs rá mód, tartson velünk virtuálisan, ismerjen meg bennünket!