Koronavírus intézkedések a Robot-X-nél

Mindannyiunk egészsége érdekében, a kialakult járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a Robot-X-nél átmeneti intézkedéseket vezetünk be, melyekkel célunk, hogy cégünk működőképességét fenntartsuk, és szolgáltatásainkat a továbbra is a lehető legszélesebb körben, maximális színvonalon, de a biztonságra törekedve, és a körülményekre tekintettel elővigyázatosan tudjuk ügyfeleinknek nyújtani.

A belépés a Robot-X telephelyeire az intézkedések visszavonásáig egy alapszintű egészségi állapotfelméréssel, illetve egy utazási előzményekre vonatkozó nyilatkozat kitöltésével lehetséges. Látogatóinkat kérjük, hogy látogatási szándékukat minden esetben jelezzék előre a kapcsolattartójuknál, aki a szükséges további teendőkről is tájékoztatást tud adni. Lázas, influenzaszerű tüneteket, különösképp köhögéses tüneteket mutató Látogatókat sajnos nem tudunk fogadni, de a zökkenőmentesebb ügymenet érdekében számukra javasoljuk az elektronikus kapcsolattartást.  

A belépésre vonatkozó fenti szabályok 2020. március 13-a óta saját dolgozóinkra is érvényesek. Azokat a kollégáinkat, akik az ezt megelőző 2 hétben külföldön jártak, vagy akiknek családjában, közvetlen környezetében influenzaszerű megbetegedés fordult elő a közelmúltban, otthoni karanténból történő munkavégzésre kértük, hogy a többiek számára a biztonságos munkahelyet biztosítani tudjuk. Telephelyeinken az eddig is elérehető higiéniai szolgáltatások mellett kiegészítésként kézfertőtenítő állomásokat üzemeltünk be. 

Államilag engedélyezett, cégek és magánszemélyek számára szervezett robotkezelő és robotprogramozó tanfolyamaink - az állami szabályozásokkal összhangban - a veszélyhelyezt fennállásáig halasztásra kerülnek, illetve azok online platformra való adaptálását megkezdtük. Az oktatas@robot-x.hu címen természetesen továbbra is készséggel adunk információt a tréningekről, keressék Oktatóközpontunkat bizalommal!
 
Hivatásos szállítmányozók, futárszolgálatok, posta számára a áruszállítást/fogadást a megszokott módon és nyitvatartási időben (h-cs 8-16:30, p 8-14:00) biztosítjuk. Raktárunk zavartalanul - az egészségügyi megelőző javaslatokat betartva - üzemel. 

Azon kollégáink számára, akik munkájukat távolról is el tudják végezni, a személyes kontaktusok illetve az ingázás, tömegközlekedés csökkentése érdekében lehetővé tettük az otthoni munkavégzést. Munkatársaink továbbra is elérhetők valamennyi ügyfelünk, partnerünk, beszállítónk számára - de kérjük, hogy a kapcsolattartáshoz most elsődlegesen a telefonos és elektronikus csatornákat használják! 

Értékesítő és projektvezető kollégáink legfőképpen telefonon, Skype-on és emailben állnak rendelkezésre. Kérjük, amennyiben Ön  leendő vagy futó projekttel kapcsolatban szeretne tájékoztatást, segítséget kapni, válassza a kapcsolattartás imént felsorolt eszközeit! Ugyanezen kérések vonatkoznak pénzügyi és egyéb backoffice-szal kapcsolatos kérésekre, megkeresésekre is. 

Központi elérhetőségeink: 
mail@robot-x.hu
+36 27 592 070
 

---
Korona-intézkedések a Robot-X-nél
Universal Robots - új út a tökéletességhez
 

---