Ipar Napjai 2018

208D standunkon, illetve a kiállítás extra helyszínén, az A-D átjáróban idén is testközelbe hozzuk a világ piacvezető ipari és kollaboratív robotjait. Nyomtassa ki meghívónkkal ingyenes belépőjegyét, és találkozzon szakembereinkkel személyesen Magyarország legjelentősebb ipari szakkiállításán május 15. és 18. között!

 
Tavaly 16 700 látogató és 435 kiállító cég vett részt Magyarország legnagyobb és legátfogóbb ipari szakkiállításán, az Ipar Napjain. Mint akkor, a Robot-X idén is várja az ipari automatizálás iránt érdeklődő, meglévő és leendő partnereit a Hungexpón. Standunkon a világ piacvezető ipari és kollaboratív robotjaival találkozhat, így jelen lesz a KUKA, a Fanuc, illetve az Univeral Robots is. Emellett bemutatjuk automatizált rendszerek elérésére fejlesztett szoftveres megoldásunkat, a WaMeWo-t is, amely lehetővé teszi a termelési és működési adatok gyűjtését és kiértékelését, és segítséget nyújthat meghibásodások - és ezáltal termeléskiesések - megelőzésében is. 
 
A Robot-X standjának látogatói számára az Ipar Napjai kiállításra idén is ingyenes belépőjegyet biztosítunk: Önnek csak regisztrálnia kell, és azonnal kinyomtathatja személyes belépőjét a kiállításra! 
 

Kollaboratív robotok új szemszögből 

A kollaboratív robotok terén piacvezető, dán Universal Robots-szal és a 724 Pictures stúdióval együttműködve az Ipar Napjai kiállításon a Robot-X most egy újszerű szemszögből mutatja meg, mit tudnak és miért olyan népszerűek az együttműködő robotok. Látogasson el az A-D pavolonok átjárójában a Robot-X kiállítói teréhez, és győződjön meg személyesen a cobotok előnyeiről!
 
Könnyű és meglepően gyors programozhatóság
A helyszínen bemutatásra kerülő UR10 robotkart pár perc alatt megtanítjuk egy-egy teljesen új mozdulatsorra. Az Universal robotok jelenleg a világ legegyszerűbben programozható robotjai, és ezt Ön próbára is teheti nálunk.
 
Precíz finommozgás
Az UR robotkarok akárhányszor képesek ugyanazt a mozdulatsort+/- 0,1 mm-es pontossággal, a legkisebb eltérés nélkül végrehajtani.
 
Kézzel megvalósíthatatlan feladatok kivitelezése
Bármilyen monoton feladat akár a nap 24 órájában is végeztethető egy robottal, ami nem fárad el, és sosem nem véti el a mozdulatot.
 
Biztonság
Az UR robotkarokkal az ember közvetlen környezetében is biztonsággal dolgozunk, hiszen ha a robot akadályt észlel, azonnal megáll, az akadály megszüntetése után pedig Ön egy gombnyomással folytathatja a műveletsort. 
 
Mobilitás
Egy 10 kg teherbírású, 1300 mm kinyúlású UR10-es robotkar mindössze 28,9 kg súlyú, így egy új feladat esetén mozgatása, áttelepítése is egyszerű.
 
 
További információ az A pavilon 208D és 107Dstandján, illetve az A-D átjáró kiállítási terében!  
 
IPAR NAPJAI 2017

---