Webinár a 2021-es forrásokról, digitalizációról és automatizálásról

A Robot-X Hungary a 4 PARTNER alapító tagjaként szeretettel meghívja az érdeklődőket április 8-i webináriumára, ahol többek közt konkrét forráslehetőségekről, képzésekről, digitális fejlesztésekről és automatizálási lehetőségekről lesz szó. Az esemény házigazdái a 4 PARTNER ügyvezetői.

A digitális átalakulás nem csupán a műszaki innovációt jelenti, a digitalizáció az az erőforrások hatékonyabb felhasználásáról, az eredményesebb működésről, az értékteremtésről és a tudatos vállalkozásépítésről szól - az információk intelligens felhasználásának segítségével. A fejlődés lehetősége kéznyújtásnyira van, de az, hogy hogyan vágjunk bele, milyen fejlesztési utak vannak, és melyiket érdemes választani a lehetőségek közül, valamint, hogy mindezt miből finanszírozzuk, sok fejtörést okozhat.
 
Csatlakozzon ingyenes webináriumunkhoz, amelyen a 4 PARTNER ügyvezetői konkrét forráslehetőségek mentén kalauzolják Önt és felvillantják a fényt az alagút végén, legyen szó forrásról, képzésről, a megfelelő digitális fejlesztési partnerek megtalálásáról, a műszaki koncepció kidolgozásáról, avagy pályázati projektek megírásáról, koordinálásáról.

Webinár a 2021-es forráslehetőségekről, digitalizációról és automatizálásról
 


Az április 8-i webinárium témái és előadói: 

Forrásszerzés a COVID árnyékában // Tóth Gergely, ügyvezető, Manhattan Akadémia
A kkv-k többségét ma nem a növekedés foglalkoztatja, hanem a pénzügyi túlélés, de aki az előre menekülést választja, az hozzájuthat beruházásokat, fejlesztéseket és új munkahelyteremtést támogató forrásokhoz. Az előadás során megtudhatja, hogy mi vár ránk a közeljövőben, tudunk-e akár rövidtávra előre tervezni, mik a vállalkozásfejlesztési lehetőségek az ipar 4.0 területen és milyen változások vannak a források megszerzésében és lehívásában.

Értékteremtés digitalizációval // Beke Zoltán, ügyvezető, Mortoff Industrial Solutions
Mindenhol a digitalizációról hallani, de mit várhatunk tőle? Lean szemlélet önmagában nem elég már? Mit kell, és mit érdemes digitalizálni? Milyen elvárások jelennek meg már most a beszállítói láncokban és mire kell felkészülnünk a jövőben? Mit jelent az adat alapú döntés és tényleg fognak a gépek helyettünk dönteni?

Automatizálás felsőfokon – ötlettől a megvalósításig // Lőrincz Gergely, ügyvezető, Robot-X Hungary
A gyártás világában milyen innovatív megoldásokat lehet alkalmazni a „hagyományosnak” tekinthető megoldások mellett, vagy azok helyett? Milyen mértékben befolyásolja az automatizálás foka a termelékenységnövelést, a költségek, a humán erőforrás csökkentését, a minőség javítását, az alacsonyabb hibaszázalék elérését?

A webináron a részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓhoz kötött! 

 
  Regisztráció


A 4 PARTNERRŐL

Tagok: 

E vállalatok azért fogtak össze, hogy Ön gond- és gondozás mentesen valósíthassa meg álmai projektjét, automatizálja gyártását, optimalizálja vállalati működését. Ha van egy innovatív ötlete, a 4 PARTNER megtalálja hozzá a megfelelő forrást, képzést, partnert, melyek segítségével a kezdeményezés ipari környezetbe ültethető. Kidolgozzuk a műszaki koncepciót, megtervezzük és előkészítjük, majd teljeskörűen koordináljuk projektjét.
 
Ossza meg velünk fejlesztési igényeit és segítünk, hogy megtalálja a megoldást üzleti kihívásaira, legyen szó pályázati előminősítésről, pályázatírásról, pályázati projektek teljeskörű menedzseléséről, műszaki koncepció kidolgozásáról, ipari digitalizációról, robotizálásról, műszaki támogatásról, illetve ipari automatizációval kapcsolatos képzésekről. 

Bővebben a 4 PARTNERről
 

---

#DARF webinár az Innoskart szerrvezésében