Gyakornoki program

---
Gyakornoki program a Robot-X-nél: valós tudást adunk a kezedbe!Gyakornoki program a Robot-X-nél: valós tudást adunk a kezedbe!
---
A robotoké a jövő. És a robotprogramozóké! 2018 nyarán a Robot-X PLC- és robotprogramozói gyakornoki programot indít, ahol a leendő szakemberek a program számos más előnye mellett valós tudást kaphatnak a kezükbe. 

Röviden a programról: 
A gyakornoki program 2018 nyarán indul, teljes hossza 1 év. Gyakornokként az első két hónapban KUKA, Fanuc és Universal Robots programozói oktatáson veszel részt a budapesti K+F és oktatóközpontunkban, ahol az elmélet mellett sok önálló gyakorlati feladatot is adunk, és folyamatosan segítünk, hogy minél ügyesebben munkára bírd a robotokat. Sikeres vizsga után a 3. hónaptól bekerülhetsz mentorált programunkba Sződön, ahol már valódi projekteken kezdhetsz tanulni és dolgozni, és tapasztalt kollégák ismertetnek meg a PLC-programozás részleteivel. Az egyes modulok vizsgával zárulnak.  
 
Kiket várunk a gyakornoki programba? 
Bárki jelentkezhet, aki műszaki szakirányú tanulmányokat folytat vagy már végzettséget szerzett, kiváló logikai és problémamegoldó készsége illetve önállósága mellett középfokon beszél angolul, és tud csapatban is dolgozni. Fontos, hogy a program első 2 hónapjában heti 5 napot, a 3. hónaptól heti 4 napot kell tudni nálunk tölteni!
 
Miért jó befektetés a Robot-X gyakornoki program? 
Mert valódi tudást adunk a kezedbe. Nemcsak elméletben fogsz róluk tanulni, hanem valódi robotokkal és PLC-kel dolgozhatsz. Sőt, olyan gépeket is programozhatsz majd, amiket még soha senki nem épített eddig. Innovatív cég vagyunk, értékelni fogjuk a kreativitásod is!
A program idejére gyakornoki bérezést biztosítunk, illetve segítünk sződi utazásodat is megoldani. 
Az egyéves program végén a vizsgákat sikeresen teljesítőknek teljes munkaidős állást kínálunk.
 
Hogyan lehet bejutni a Robot-X gyakornoki programba? 
Küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az allas@robot-x.hu címre. Kérjük, írd le azt is, hogy miért szeretnéd a programozói szakmát tanulni! 
A jelentkezés második lépcsője egy részletes, személyes beszélgetés, illetve szakmai tesztek megoldása lesz.
 
---