Gyakornoki program

---
Gyakornoki program a Robot-X-nél: valós tudást adunk a kezedbe!Gyakornoki program a Robot-X-nél: valós tudást adunk a kezedbe!
---
A robotoké a jövő. És a robot- és PLC-programozóké! Az elmúlt év sikeres projektje után 2019 nyarán a Robot-X ismét PLC- és robotprogramozói gyakornoki programot indít, ahol a leendő szakemberek a program számos más előnye mellett valós tudást kaphatnak a kezükbe. 

Röviden a programról: 
A gyakornoki program 2019 nyarán indul, teljes hossza fél-1 év, ami függ a gakornok iskolai státuszától és rátermettségétől is. Gyakornokként lehetőséged lesz KUKA, Fanuc és Universal Robots programozói oktatáson részt venni a budapesti K+F és oktatóközpontunkban, ahol az elmélet mellett sok önálló gyakorlati feladatot is adunk, és folyamatosan segítünk, hogy minél ügyesebben munkára bírd a robotokat. A gyakornoki program során a továbbiakban Sződön az oktatás- és tesztlaborunkban különböző részfeladatokat, teszteléseket fogsz elvégezni. Sikeres felkészülés és vizsga után a gyakornoki program után már munkavállalóként kerülhetsz be mentorált programunkba, és már valódi projekteken kezdhetsz tanulni és dolgozni, és tapasztalt kollégák ismertetnek meg a robot- és PLC-programozás részleteivel. 
 
Kiket várunk a gyakornoki programba? 
Bárki jelentkezhet, aki műszaki szakirányú tanulmányokat folytat vagy már végzettséget szerzett, kiváló logikai és problémamegoldó készsége illetve önállósága mellett középfokon beszél angolul, és tud csapatban is dolgozni. Fontos, hogy a program első 2 hónapjában heti 5 napot, a 3. hónaptól heti 4 napot kell tudnod sződi telephelyünkön tölteni!
 
Miért jó befektetés a Robot-X gyakornoki program? 
Mert valódi tudást adunk a kezedbe. Nemcsak elméletben fogsz róluk tanulni, hanem valódi robotokkal és PLC-kel dolgozhatsz. Sőt, olyan gépeket is programozhatsz majd, amilyeneket még soha senki nem épített eddig. Innovatív cég vagyunk, értékelni fogjuk a kreativitásod is!
A program idejére gyakornoki bérezést biztosítunk, illetve segítünk sződi utazásodat is megoldani. 
Az egyéves program végén a sikeres gyakornokainknak teljes munkaidős állást kínálunk.
 
Hogyan lehet bejutni a Robot-X gyakornoki programba? 
Küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az allas@robot-x.hu címre. Kérjük, írd le azt is, hogy miért szeretnéd a programozói szakmát tanulni! 
A jelentkezés második lépcsője egy részletes, személyes beszélgetés, illetve szakmai tesztek megoldása lesz.
 
---