UR workshop

Kobot szeminárium és gyakorlati workshop Budapesten!

2018. október 25-i időpontunkra az összes hely elfogyott, de a hatalmas érdeklődésre tekintettel a szemináriumot novemberben megismételjük! Iratkozzon fel hírlevelünkre, figyelje honlapunkat és a közösségi médiát a pontos dátumért! Lehetőséget biztosítunk előregisztrációra is, ehhez kérjük, kattintson a cikk alján lévő gombra! Találkozzunk novemberben!
 

Az Universal Robots és a Robot-X egynapos, gyakorlati szemináriumán mindent megmutatunk az Universal Robots kollaboratív robotjairól, az új e-Seriesről, illetve az Universal Robots+ perifériaplatformról is.

Az Universal és a Robot-X szakemberei nemcsak bemutatják, de a helyszínen meg is tanítják Önnek, hogyan tud saját kezűleg beüzemelni egy kobotot kevesebb mint 2 óra alatt. Emellett személyre szabott gyakorlati tanácsokkal is segítenek abban, hogy hogyan teheti az Ön saját vállalkozását is versenyképesebbé és költséghatékonyabbá a robotizáció. Regisztráljon időben a 2018. október 25-i rendezvényre, a résztvevők száma korlátozott!

A szeminárium elsősorban kis- és középvállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnökök, termelési vezetők, automatizálásért felelős szakemberek számára hasznos. A kollaboratív robotok gyártásában piacvezető Universal Robots, illetve a független rendszerintegrátor Robot-X célja, hogy érthető, gyakorlati képzést nyújtson a kollaboratív robotok témakörében. Ismerkedjen meg testközelből napjaink legnépszerűbb kobotjaival, tegye fel kérdéseit tapasztalt automatizálási szakembereknek, nézzük meg együtt, hogyan segítheti az Ön vállalkozását is a jövő munkaerője!


PROGRAM


  • 9:45-12:00 Alapszeminárium (az UR kobotok műszaki jellemzői, funkciói, perifériák, felhasználási területek, rendszerbe integrálás, megtérülés)
  • 12:00-13:00 Ebéd
  • 13:00-15:30 Gyakorlati szeminárium (az UR kobotok programozása, új feladatok felvétele és személyes konzultációk)

A szeminárium nyelve magyar és angol.

Új időpont: 2018. november 27. 
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpont, 1044 Budapest, Íves út 16.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
REGISZTRÁCIÓ

ADD A NAPTÁRADHOZ


---