MEGHÍVÓ // Karantén: STOP! I4: START!

Ipari digitalizációs meet up a WaMeWo szervezésében


Mit gondol a szakma az ipari digitalizáció hazai helyzetéről? Szükségszerű-e, hogy itthon is felpörögjenek a fejlesztések, és mindezt hogyan befolyásolja a hátunk mögött lévő karanténidőszak? Felkészültek-e a cégek tudásban, szervezetileg és stratégiailag digitális gyártásmenedzsment eszközeinek bevezetésére és használatára? Mire lenne ma leginkább szüksége a magyar termelő vállalatoknak a továbblépéshez? Erről beszélgetünk 2020. július 16-án a Kopaszi gáton. Önt is várjuk!


Ipari digitalizációs meetup 2020. június 16.

Legyen vendégünk a Veranda Pasta & Pizza teraszán egy kötetlen szakmai  beszélgetésre, ahol a hazai termelőipar képviselői és az ipari digitalizáció terén aktív hazai fejlesztők osztják meg egymással előrevivő gondolataikat! A meet up-on a WaMeWo és szakmai partnerei - a Robot-X, a Reach, a Haris Digital és a Fanuc - interaktív, gondolatébresztő előadásokkal várják Önt az ipar 4.0 révén aktuális digitalizációs témakörökben. 

Mikor és hol
  • 2020. július 16. (csütörtök), 15:00 órai kezdettel
  • Veranda Pasta & Pizza, 1117 Budapest, Kopaszi gát 3. 

A meet up zártkörű, létszáma korlátozott (max. 25 fő), és nyilvánosan nem hirdetjük. Célunk egy olyan szűkebb, szakmai grémium számára platformot biztosítani, amelynek tagjai elkötelezettek a digitális gyártástechnológia irányában, és szívesen osztják meg tapasztalataikat, véleményüket, igényeiket ezen a szakterületen. Megtiszteltetés volna számunkra, ha Ön is csatlakozni tudna hozzánk ezen a kötetlen összejövetelen! 

Vállalatonként össz. 2 szakember számára van lehetőségünk helyet biztosítani, így amennyiben Önnek van olyan kollégája, aki számára még érdekes lehet a meet up témája, úgy - amíg a szabad helyek rendelkezésre állnak - őt is szeretettel látjuk. Kérjük Vendégeinket, hogy mindannyian külön regisztráljanak (azonos vállalattól érkező 2 vendég is külön-külön kell regisztráljon).  A regisztrációkat beérkezési sorrendben, és egy munkanapon belül igazoljuk vissza. A maxiumum 25 fős keret betelte után a jelentkezők várólistára kerülnek, és esetleges lemondás esetén azonnal értesítjük a következő regisztrálót. 
 

Tervezett program
14:45 - 15:15   Érkezés, regisztráció
15:15 - 15:20   Köszöntő
15:20 - 16:10   A digitális gyártásmenedzsment a szolgáltatók szemével 1. rész
                      - A "mindent is" forradalma (Dömötör Attila, Robot-X)
                      - Járt utat járatlanra - bátran cserélj! (Masa Attila, WaMeWo)
                      - TE D - avagy TE, hogy Digitalizálsz? (Tunkel Richárd, REACH)
16:10 - 16:25   Reflexiók és kávészünet
16:25 - 16:55  A digitális gyártásmenedzsment a szolgáltatók szemével 2. rész
                      - Ipari digitalizáció és IoT - a start up módszer (Dr. Pfeiffer András, Haris Digital)
                      - FANUC Field rendszer (Mezei Tamás és Bíró István, FANUC)
17:00 - 17:15   TransIT: Munka alapú képzési program vezetők számára az ipar 4.0-ra való áttéréshez
                      (Németh-Katona Nikolett, Robot-X)
17:30 - 18:00  Rekop György, Stand Up Comedy humortársulat
18:00 - 19:00  Beszélgetés a felvetett témákról

A meet up résztvevőinek létszáma korlátozott. FONTOS!!! A meghívó csak az alábbi regisztrációs form kitöltésével válik érvényessé! A regisztrációt a szabad helyek rendelkezésre állásáig tudjuk elfogadni. Kérjük, regisztráljon időben!
 
 
 

További praktikus információk
  • Catering: A meet up idéjére minden vendégünk számára biztosítjuk a frissítőket (a kínálatban limonádék, alkoholmentes koktélok, üdítők, valamint alkoholos sörök és borok is szerepelnek), illetve finom olasz különlegességek, harapnivalók is készülnek az alkalomra!
  • Parkolás: A Kopaszi gáttól pár perces sétára, az Egyetem és az Infopark környékén ingyenes parkolóhelyek vehetők igénybe. Amennyiben a regisztráció utolsó sorában Ön jelzi parkolási igényét, a Kopaszi gát saját fizetős parkolójában - rendszám alapján - térítésmentesen is tudunk Önnek parkolóhelyet biztosítani a rendezvény idejére. 
  • Dress code: casual

A rendezvényen marketingcélú fotó és videófelvételek készülhetnek, amiket a Robot-X saját online felületein, tevékenységének népszerűsítése céljából jogosult publikálni.