Megújult a Robot-X Oktatóközpontja

2020. szeptember 1-jével Oktatóközpontunk új helyszínen és megújult formában működik. A változásokat a Robot-X vállalati szintű szervezeti átalakításaival összhangban, szolgáltatásaink optimalizálása, valamint a jobb és egyszerűbb ügyfélkiszolgálás érdekében vezettük be. 


Az egyik legfontosabb változás, hogy államilag engedélyezett robotkezelői és robotprogramozói tanfolyamaink szeptembertől új helyszínen, Fóton zajlanak. Az itt kialakított, megújult Oktatóközpont külön elméleti tanteremmel és gyakorlati műhellyel rendelkezik, és infrastruktúrájában kiválóan támogatja portfólióbővítési terveinket. A helyszínen természetesen minden korábbi robottípus (Fanuc, KUKA, UR) és szolgáltatás egyaránt rendelkezésre áll, így a KUKA, FANUC és UR robotkezelői és robotprogramozói tanfolyamokat a megszokott színvonalon, továbbra is az állami engedélyezés feltételeinek maradéktalanul megfelelve kínáljuk. 

Az oktatások egyelőre személyes részvétellel, a fóti helyszínen zajlanak, de a COVID-19 helyzetre tekintettel jelenleg max. 5 fős csoportokat tudunk fogadni, hiszen így tudjuk biztosítani a résztvevők számára a biztonságos körülményeket. 
---

Megújult a Robot-X OktatóközpontjaMegújult a Robot-X Oktatóközpontja
Az új Oktatóközpontban továbbra is várjuk a leendő robotkezelő és robotprogramozó szakembereket
---

További változás, hogy Oktatóközpontunk vezetését tapasztalt kollégánk, Sári Richárd vette át, aki már közel egy évtizede erősíti a Robot-X csapatát. Richárd az elmúlt években a programozás részlegünk vezetőjeként szerzett széles körű tapasztalatot az ipari automatizálás programozás szegmensének igényeiről és követelményeiről, így személye egyben garancia arra is, hogy oktatásaink a jövőben még inkább a valós piaci igények mentén kerüljenek megszervezésre. Céges képzési igényeikkel keressék őt bizalommal az oktatas@robot-x.hu e-mail címen.

A megújult Oktatóközpontban már zajlanak a képzések cégek és magánszemélyek számára is. Emellett a Robotikai konzultáció és az on-demand Extra gyakorlónapok is a megszokott módün elérhetők ügyfeleink számára. A teltházas tréningek miatt javasoljuk, hogy az érdeklődők igényeiket és részvételi szándékukat lehetőség szerint időben, akár már hónapokkal a tervezett részvétel előtt jelezzék. 

Jelenleg a november 16-án induló FANUC ipari robotkezelői és programozói képzésre van még szabad helyünk, melyre magánszemélyek számára partnerintézményünk, a Manhattan Akadémia honlapján lehet jelentkezni. 

Képzéseinkről további információ honlapunk Oktatás menüpontjában található. 
 

---
Megújult a Robot-X OktatóközpontjaMegújult a Robot-X Oktatóközpontja
Tanfolyamaink KUKA, FANUC, és a képen látható Universal Robots robotokra is elérhetőek
 

---