Universal Robots e-Series

 
 
Az e-Series megtestesíti mindazt, amiben a Universal Robots hisz: produktivitás, alkalmazóképesség, megbízhatóság. Intuitív programozhatóságnak és sokoldalú használhatóságának köszönhetően az e-Series iparágtól, cégmérettől és terméktípustól függetlenül is képes kiegészíteni a gyártást.
 

Az e-Seriest az Universal Robots+ periferikus eszközplatformmal összehangolva arra tervezték, hogy új feladatokat, felhasználási módokat is el tudjon látni, és maximálisan alkalmazkodjon vállalkozása kapacitásbővítéséhez, így Ön mindig a versenytársai előtt járhat. Az e-Series az ipari automatizálást egy ma még abszolút újdonságnak számító szintre emeli. Készüljön fel: az e-Series-zel Ön fog utat mutatni a jövőbe!
 
 

Az e-Series 5 legfontosabb előnye

KÖNNYŰ PROGRAMOZHATÓSÁG

A Universal Robots Academy elvégzésével Ön csökkentheti robotprogramozói költségeit. Az UR szabadalmaztatott és intuitív 3D-s kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy Ön vagy munkatársai komolyabb előzetes tapasztalatok nélkül is képesen legyenek programozni a robotot.

Intuitív Teach Pendant
A felhasználóbarát és intuitív teach pendant lehetővé teszi az operátorok számára, hogy a kobot karjait a kívánt pontba mozdítsák, vagy egyszerűen használhassák a drag-and-drop funkciót a tablet érintőképernyőjén.

Beépített erőnyomatékszenzor
A Universal Robots beépített erőnyomatékszenzorával még a legbonyolultabb feladatok is megtaníthatók a kobotoknak. Mivel a legkisebb mozdulatokra is nagyon érzékeny, a szenzor révén olyan feladatokra programozhatjuk a robotot, ahol a precizitás kiemelkedően fontos.


GYORS TELEPÍTÉS

Csökkentse a robottelepítés idejét hetekről órákra! AZ UR kollaboratív robotok nem igényelnek speciális elektromos telepítést, és bármely hagyományos hálózati aljzathoz csatlakoztathatók. Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi az egyszerű telepítést, üzembehelyezést és gyártásba való integrációt.

A Universal Robots+ termékei biztosítják a zavarmentes integrációt a gyártás maximalizálása érdekében. A robotok kaphatók 32 digitális I/O és Ethernet csatlakozással is.


RUGALMASSÁG

Végtelen felhasználási terület már egy kobottal is. Az UR kobotjai könnyűek, helytakarékosak, és számtalan alkalmazásba könnyen telepíthetők a gyártási terület elrendezésének módosítása nélkül. Gyorsan áthelyezhetők a feladatok között, és képesek programokat elmenteni, újra felhasználhatóvá téve azokat visszatérő feladatoknál. Ez lehetővé teszi, hogy Ön a gyártási folyamat többféle manuális feladatát akár egyetlen robottal is automatizálni tudja.

Az e-Series sokoldalúságát a Universal Robots+ periféria-rendszer támogatja, mely széles skáláját kínálja a megfogóknak és szoftvereknek, hogy az Universallal Ön minden konfigurációs és alkalmazástechnológiai igényre választ találjon.


BIZTONSÁG ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS

Akadálytalan együttműködés, magasabb termelékenység: a kobotok képesek megerőltető feladatokat végezni veszélyes vagy monoton környezetben is. Biztonsági funkcióik révén az emberi leleményesség egyesíthető a robotok kompetenciájával, elősegítve ezzel a hatékonyabb termelést.


GYORS MEGTÉRÜLÉS

Kiemelkedő megtérülés kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt, hiszen a Universal Robots elhozza Önnek az automatizálás és a kollaboratív robotok összes előnyét, mindezt a robotprogramozás, telepítés és biztonsági elkerítés többletköltsége nélkül. A Universal Robots elérhetővő teszi az automatizálást olyan kis- és középvállalkozások számára, ahol a termelés alacsony volumenű, és ahol a hagyományos automatizálási megoldások meglehetősen drágák lennének.

Az e-Series termékcsalád


Kicsi, mégis erőteljes. Az UR3e terhelhetősége 3 kg, hatósugara 500 mm. Minden csatlakozási pontján 360 fokos forgásra képes, végcsuklóján pedig végtelen fordulatszámra képes. Nagy precizitást igénylő feladatokat és kisebb összeszerelési munkákat is könnyedén el tud végezni.
UR3e
Hatósugár
500 mm
Terhelhetőség
3 kg
Alapterület (Ø)
128 mm
Súly
11 kg

 A termékcsalád közepes méretű tagja 5 kg-os teherbírásával és 850 mm-es hatósugarával ideális választás lehet kisebb súlyú termékek megmunkálási folyamatainak automatizálásához. Programozása meglehetősen könnyű, telepítése pedig gyors, így teremtve meg ezzel a tökéletes egyensúlyt a méret és a teljesítmény között.
UR5e
Hatósugár
850 mm
Terhelhetőség
5 kg
Alapterület (Ø)
149 mm
Súly
8,4 kgAz UR10e a termékcsalád legerősebb tagja: 10 kg-os teherbírással képes a precizitás kárára tett kompromisszumok nélkül automatizálási feladatokat ellátni. 1300 mm-es hatósugárral tud csomagolási és raklapozási feladatokat is ellátni olyan esetekben, ahol nagyobb a távolság a gyártás két különböző területe között.
UR10
Hatósugár
1300 mm
Terhelhetőség
10 kg
Alapterület (Ø)
190 mm
Súly
28,9 kg