Munka alapú képzési program vezetők számára az Ipar 4.0-ra való áttéréshez

2019-1-HU01-KA202-061224
 

 
A Robot-X büszkén vesz részt az Európai Unió Erasmus+ programjának keretében életre hívott TRANSIT projektben, amelynek partnerségét hat országból (Magyarország, Írország, Szlovénia, Portugália, Bulgária és Görögország) nyolc intézmény alkotja, különböző területekről - egyetem, gyártó vállalat, kereskedelmi kamara, képzési és tanácsadói társaságok az innováció / magatartáselemzés / Ipar 4.0 területéről.
 

Transit projektA kezdeményezés célja innovatív tananyagok, oktatási módszerek és kurzusok kidolgozása az i4-es normákra való hatékony átállás támogatására. A projekt keretében egy olyan gyakorlatközpontú képzési eszköztár létrehozásán dolgozunk, mely alapvetően a kkv-k műszaki beállítottságú középvezetőire koncentrál.

A leendő képzési eszköztár főként olyan vállalatok számára készül, akik ki kívánják használni az ipar 4.0 előnyeit. Ideális megoldás vállalatvezetőknek, az ipari szektor ügyvezetőinek, a HR szakértőknek, KKV-knak és a szakképzési központoknak.

Tudjon meg többet a projektről! www.train4future.eu 

 
Transit projektTransit projekt
 
 

 
Erasmus+


Az Európai Bizottság támogatása ezen kiadvány elkészítéséhez nem jelenti a tartalom jóváhagyását, amely kizárólag a szerzők álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű felhasználásáért.