INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
LEGUTÓBBI MUNKÁINKBÓL

---
AKTUALITÁSOK
Webcast az adagolástechnikáról
Bármikor megnézhető videók, letölthető hanganyagok formájában indítottuk el az Automatizálási Napok idei, rendhagyó kiadását. Bárki regisztrálhat!
Megkezdődött a Robot-X új telephelyének építése
A beruházás fő célja a működés hatékonyabbá tétele, a gyártási kapacitás növelése és dolgozóink munkafeltételeinek magasabb szintű biztosítása.
Teszt: lágy megfogók az élelmiszeriparban
Hús, hal, sütemény, nyers tészta, zöldség, gyümölcs, tojás - ma már valószínűleg bármelyik élelmiszeripari termék mozgatásához találni megfelelő alkalmazást.
REFERENCIÁINK