INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
LEGUTÓBBI MUNKÁINKBÓL

---
AKTUALITÁSOK
Webinár a 2021-es forrásokról, digitalizációról és automatizálásról
Ápr. 8-án többek közt konkrét forráslehetőségekről, képzésekről, digitális fejlesztésekről és automatizálási lehetőségekről lesz szó.
Itt a legújabb élelmiszeripari tesztünk lágy megfogóval
Pakolással, palettázással kapcsolatos megkereséseink és a közelgő ünnepek kapcsán adódott tesztsorozatunk következő témája: pakoljunk tojást!
Élelmiszeripari hatékonyságjavítás intelligens adatkezeléssel
A Goodmills Magyarország komáromi üzemében az OEE növelése mellett cél a kisebb energiafogyasztás és a kevesebb csomagolási hulladék is.
REFERENCIÁINK