INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
BEMUTATKOZUNK

---
AKTUALITÁSOK
Koronavírus intézkedések
Belépési rend telephelyeinkre, nyitvatartásunk, elérhetőségeink, és halasztott tréningek - a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel bevezetett átmeneti intézkedéseink röviden.
Robotos kovácsgép-kiszolgáló sor a Rábánál
A projekt komplexitása és a beruházás mértéke alapján a kovácsipar területén Magyarországon egyedülálló fejlesztés valósult meg.
Jön! Államilag elismert robotprogramozó képzések
Államilag engedélyezett robotkezelő és -programozó képzést indítunk 2020-ban a Manhattan Akadémiával együttműködve.
REFERENCIÁINK