INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
BEMUTATKOZUNK

---
AKTUALITÁSOK
KUKA robotkezelő és -programozó tréning novemberben
Október 28-ig lehet jelentkezni novemberi KUKA tanfolyamainkra! Megújult tematika, moduláris képzés cégeknek és magánszemélyeknek is.
Sikerrel zárult a Robotos palettázás szakmai nap
Az Automatizálási Napok sorozat nyitó rendezvényén vendégeink olyan vállalatok képviselői voltak, ahol a palettázás automatizálása a közeljövő konkrét kihívása.
Automatizálási Napok szakmai rendezvénysorozatot indítunk
A rendezvények célja: használható, gyakorlati tudást adni egy-egy adott robotos alkalmazásról, egy-egy tematikus napba sűrítve. Start: 19/06/04 PALETTÁZÁS
REFERENCIÁINK