INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
BEMUTATKOZUNK

---
AKTUALITÁSOK
Robotos kovácsgép-kiszolgáló sor a Rábánál
A projekt komplexitása és a beruházás mértéke alapján a kovácsipar területén Magyarországon egyedülálló fejlesztés valósult meg.
Jön! Államilag elismert robotprogramozó képzések
Államilag engedélyezett robotkezelő és -programozó képzést indítunk 2020-ban a Manhattan Akadémiával együttműködve.
KUKA robotkezelő és -programozó tréning novemberben
Október 28-ig lehet jelentkezni novemberi KUKA tanfolyamainkra! Megújult tematika, moduláris képzés cégeknek és magánszemélyeknek is.
REFERENCIÁINK