INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN


Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő-és gyártósorok, valamint célgépek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Egyedi igények alapján is tervezünk és gyártunk automatizált rendszereket, illetve a robotika területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunknak, kipróbált megoldásainknak és kutató-fejlesztő tevékenységünknek köszönhetően saját fejlesztésű termékpalettával is rendelkezünk. Termékeink könnyen igazíthatóak a belföldi és külföldi vevői igényekhez egyaránt, így ezeket sorozatgyártott termékként is tudjuk értékesíteni, ami Vevőink számára is a leghatékonyabb megoldást biztosítja.
Az ötlettől a „kulcsrakész” kivitelezésig teljes körű megoldásokat kínálunk elsősorban a hegesztés, melegüzemű présgépes automatizálás, gépkiszolgálás és a pakoló-palettázó alkalmazások területén.
 
---
LEGUTÓBBI MUNKÁINKBÓL

---
AKTUALITÁSOK
Körasztalos konnektorszerelő cella
A közelmúltban tervezett és kivitelezett robotos celláink közül egy körasztalos, manipulátosokkal és rezgőadagolókkal kiegészített megoldást mutatunk be, mely az elektronikai ipar számára készült.
Idén is nagy siker volt a Robot-X gyerektábor
Gyerektábor programunk keretében idén már 17 fiatal tölthetett el egy vidám és tartalmas hetet a sződi Jakabka-horgásztó partján szervezett napközis táborban.
Ipari digitalizációs meet up-ot szerveztünk júliusban
Jó hangulatú szakmai összejövetel a Dunaparton, termelő vállalatok, szakmai szervezetek, a sajtó és az ipari digitalizáció szolgáltatóinak részvételével.
REFERENCIÁINK